PERHATIAN !

Blog dan isi kandungan blog ini hanya untuk layaran, perkongsian, dan bacaan pengunjung-pengunjung blog https://cucutokraja.blogspot.com yang beragama BUDDHA dan BUKAN beragama ISLAM sahaja.

Kandungannya mungkin akan menimbulkan KETIDAKSELESAAN kepada sesetengah golongan. Sila TINGGALKAN laman ini sekiranya anda bukanlah daripada golongan seperti yang dinyatakan di atas.

Keprihatian dan kerjasama anda semua amat saya hargai.

Sekian, terima kasih.

This blog and it blogposts are strictly for NON-MUSLIM viewing purposes only. All articles / posts are strictly the writer's personal view per se. Writer does not necessarily endorse the views or opinions given by any third party content provider. TQVM

Monday, October 26, 2009

Sembang-Sembang Kosong !

Sembang-sembang kosong....tak lain tak bukan hanya sembang-sembang kosong !

Seekor bebiri yang daif memimpin sekumpulan serigala adalah lebih baik daripada sekumpulan serigala berakal panjang yang memimpin seekor bebiri ! Bebiri memimpin tanpa ada rasa prejudis terhadap serigala, namun sebaliknya berlaku pada serigala. Sang serigala berebut-rebut untuk memimpin bebiri dengan nawaitu yang tersasar..... untuk menjadikan bebiri terbabit sebagai lauknya !

No comments:

Post a Comment